Bitumen zsindely

Akciós zsindelyek , Osb lapok, tekercses zsindelyek , teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás! Képtalálatok - bitumen zsindely További képek a következő kifejezésre: bitumen zsindely Sértő képek bejelentése Köszönjük visszajelzését. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet.


Toronto öntapadó bitumenes zsindely , alátétlemez, zsindelyszeg, gerincelem. Választható színek, formák, felrakást segítő videó.

Bevezető: IKO Zsindely áruházunkban megtalál mindent, ami az igényes bitumenes tetőzsindely fedés kialakításához szükséges: a tetőzsindely, OSB lap csakúgy szerepel kínálatunkban, mint a tartozékok, kiegészítők. Kínálunk még alternatív tetőfedő anyagokat is, mint például a vízszigetelő bitumenes nehézlemezeket, . Tárolt változat Hasonló Zsindely, tetőzsindely, bitumenes zsindely , bitumenes tetőzsindely, zsindely kiszállítással, zsindely több színben, zsindely több formában. Az IKO zsindely garantáltan olyan átfogó termékskálája van tetőzsindelyekből és tartozékokból, amely biztosítja neke hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő zsindelyt.


Köszönjük látogatását, ami, reméljük, minden kérdésére, kívánságára választ fog adni. Cégünk éve foglalkozik az IKO bitumenes tetőzsindely forgalmazásával. Több ezer megelégedett vevőnk kereste már fel webáruházainkat és irodánkat és rengeteg család feje fölé varázsoltunk már tökéletes, megbízható és hosszú . A sok szép megoldás egyike a bitumenes zsindely , ami különösen alkalmas arra, hogy változatos tetőformákhoz is megfelelő héjazást képezzünk belőle.

Kifejezetten a magastetők fedésére fejlesztették ki. A zsindelyeket különleges . A svájci központú Gutta cég Guttatec TOP bitumenzsindely termékére év vízzárósági garanciát vállal. Kedvező ára miatt kedvelt tetőzsindely az építkezők körében, és jó minősége miatt a tetőfedők is szívesen használják.


A felhasznált bitumenes zsindelyragasztó csak az IKO által bevizsgált és jóváhagyott lehet. A csomagokat felnyitás előtt hajlítsuk meg, így segítve a zsindelylapok szétválását. A lábnyomok kialakulását elkerülendő, ne lépjünk a zsindelytetőre forró időben.


ECOSHINGLE bitumenes zsindely hódfarkú zöld m2. Az Észak-Amerikában évszázados múlttal rendelkező bitumenes zsindelyfedések csak nevükben hasonlítanak a fazsindely fedésre. Ez a tetőfedési módszer Kanadából és Olaszországból került hazánkba az elmúlt évtizedekben. A hobbi és a gazdaságos (pl.


Superglass) zsindelyeknél az a félelem merülhetett fel sokakban, hogy vajon elég jó-e az adott bitumenzsindely egy komolyabb projekthez, megfelelő lesz-e egy ilyen besorolású anyag a házam védelméhez? Nem mindenki keresett meg minket ezekkel a félelmekkel, páran talán tovább léptek . A bitumenes zsindelyt a deszkázattal készített kéthéjú, . Számos kedvező tulajdonsága miatt egyre többen választják otthonuk tetőfedő anyagának. Az építész tervezők azért szeretnek zsindellyel dolgozni, mert teljes tervezői szabadságot nyújt nekik. Felhasználási terület: 15⁰ - 75⁰ . Hihetetlenül széles stílusválasztékával a bitumenes zsindely bármilyen dizájn mellett alkalmazható és használatával bármely kívánt hatás elérhető.


A Guttatec bitumenes zsindelyek minden tetőformához tökéletesen illeszkednek ( álló tetőablak, kerek tető stb.) és ideális megoldást jelentenek a nehéz sarkok és élek (gerincek, élgerincek, hajlatok, kontyolt tetők stb.) tökéletes fedéséhez.

Milyen vastag a zsindely? C-ig Hány mtalálható egy csomagban?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések