Macskapisi szag ellen

Sziasztok, remélem valaki jár még erre. Macskapisi szag , elegem van! A csukott ablakon bejön a szaga , ha ki akarom szellőztetni a házat, akkor bejön kintről a szag , mert az egész kert és környék bűzlik. Mossam le körbe a házat ecettel? Hogy tudnám eltűntetni a macska pisi szagot a lakásból?


Az ecet is jó a macskapisi ellen , viszont annak magának is van egy elég erős szaga , ami nem túl kellemes egy nappaliban.

A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Próbáltam már környezetbarátabb wc tisztítóval, hipot is tartalmazó súrolóporral ( tudom ez a legkevésbé sem környezetbarát, de próbáltam hátha beválik), aztán szódabikarbónás ecetes súrolás is előfordult, de mindig ott maradt még egy kis szag. Persze ezeket nem mind egyszerre, hanem alkalmanként mást-mást . Harcoljunk a „bútorbűz” ellen : ha a házi kedvenc feljár a kanapéra (vagy úgy gondolja, hogy feljárhat), a bútor előbb-utóbb olyan szagot áraszt maj mint egy kutyasétáltató park.


Spricceljünk szódabikarbónát a párnákra és a kárpitra, hogy felfrissítsük őket. Hagyjuk állni rajtuk percig, majd porszívózzuk . A legtöbb ember küszködik a macskavizelet szag eltávolításával. A nagy probléma igazából nem maga a vizelet eltávolítása, hanem a szagokat előidéző komponensek megszüntetése, melyek már alacsony mennyiségben is nagyon kellemetlen szagokat idéznek elő. A macskavizelet pedig nem sokban .

Van egy nagy szőnyegtisztító cég, akik pont a kitisztíthatatlan macskapisi szag miatt álltak át az eMC-s tisztításra. Válaszok megtekintése (Ide kattintva megtekinthete hogy milyen válaszok érkeztek erre a hozzászólásra). Szóda-szerda lévén jövök én is egy kis segítséggel! Minden kis négylábúnak kell vizelnie. Bár tuti találnánk szip-szup kisállat-WC-t, ha rákeresnénk, azért van egyszerűbb (és olcsóbb) megoldás is a szagok ellen.


Ha szívesen kipróbálsz alternatív . Filléres csodaszerek kellemetlen szagok ellen - Ha a kellemetlen szagok vették át az irányítást a lakás felett, keresd elő a szekrényből a következő szereket! Foltok, szagok , rossz szokások ellen. Számos tanulmány igazolja, hogy házi kedvencet tartani jót tesz az egészségednek is, kisebb az esély a keringési rendellenességek, stresszel összefüggő betegségek kialakulására, de ezek a tanulmányok valószínűleg nem veszik figyelembe azt a pulzusszámot, amit . Párom még alkohollal is be szokta fújni(igaz azt a gombák,bacik ellen ). Lehet javítana kicsit a. Ajajj, a macskapisi az nagyon kemény tud lenni.


A leggyakrabban használt fertőtlenítők (Hypo, Domestos) szaga kifejezetten felüljelölésre ingerli a macskákat. Fernhalte-spray , a ceg aki gyartja nemet: Schopf, en az eggyik maccsom ellen hasznaltam, a kanape nem kaparofa, a viragok meg nem lelegelendok :) es hasznalt. Néhány évvel ezelõtt, az Ecodor egy olyan új termék kifejlesztésébe kezdett, ami megoldást kínál a macskatulajdonosok azon gyakori problémára, amelyet a cica-vizelet okozta foltok és szagok jelentenek a lakásban.


Az is fontos hogy a lábtörlőnek még véletlenül se legyen macskapisi szaga. Mert akkor bármilyen spray ellenére is oda fog menni. Vagy lábtörlő el, vagy csere,.


Megsúgom legtitkosabb vágyamat, hadd gyantázzam le a lábadat!

Ha még nem száradt meg, akkor előbb itasd fel azt a bizonyos nedvességet, ha megszáradt, akkor mindegy:) Fél pohár ecetet keverj össze fél pohár vízzel és öntsd rá a problémás területre. Hagy hogy átitatódjon, majd szárítsd fel jól . Kutya macska vizelet szag eltüntetése szőnyegből. Az evőkanálnyi port liter langyos . Ez két dolgot jelent: Tökéletes örömöt- boldogságot és előbb- utóbb átható pisiszagot az otthon teljes területén. De aggodalomra semmi ok!


Legyen szó pisiről, izzadságról, nyálról, kiöntött kakaóról mindenre van megoldás. Ha lett volna matracvédőnk. A legokosabban akkor járunk el, ha megelőzés gyanánt matracvédőt . Ha a lakásban a szag a kelleténél erősebb, sűrítsük a takarítást, de ilyenkor érdemes azt is megvizsgálni, hogy mi váltja ki a kellemetlen szagot (fülbetegség, fogproblémák stb.). Előfordulhat persze az is, hogy valamelyik állat a szőnyegen vagy a padlón hagyta a névjegyét.


A húgyszag jó ellenszere a szalmiákszesz, és a . A kérdésem az lenne, hogy ez a szagváltozás lehet esetleg valamilyen betegség következménye? A cicák nemrégen kapták meg a FIP és macskaleukózis elleni oltásukat, ez befolyásolná a dolgot? A kis kandúrom ivartalanítása ma egy hete .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések