Vizes bázisú lakk ára

Lakkok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Lakkokszéles választéka várja az OBI barkácsáruházaiban és webáruházában - minden, ami a házba, a kertbe és az építkezéshez kell. Vásárlás: Lakk árak , eladó Lakkok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lakk termékek, Lakk márkák.


Trinát Lakk Magasfényű.

Matróz Csónaklakk Parkettalakk, Parketta Lakkok, Bútorlakk, vizes hígítású, lambéria. Tárolt változat Hasonló Vizes bázisú szagmentes, magasfényű környezetkímélő lakk. Nem színezi el a fát modern, vékony, de. FtKiszerelések, méretek: liter. Milesi XGC – Hydrocrom . Lakk parketta selyemfényű 1l vizesbázisú egykomponensű parketta lakk.


A Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud.

A megadott bruttó ár db-ra . A lazúr dekoratív falfelületet biztosít selyemfényének hála. A vízbázisú lazúrokat a legkönnyeb kezelni, könnyen oldható, tisztítható. Keresse lazúr és lakk kínálatunkat!


Vízzel hígítható, speciális nyilászáró akrilfesték faszerkezetek tartós lakkozására bel- és kültéri felhasználásra. Köber, Köber vizes parketta és bútorlakk sf. Rendezéshez kattintson a címkékre!


Hemmax Cool Vízesbázisú parkettalakk PU 1K 1L. Parketta és egyéb beltéri fafelületek védelmére és dekorálására szolgál. Nagy kopásállóságú, gyorsan száradó, felhasználóbarát termék. Párolgás során nem bocsát ki káros . Felhasználóbarát, vízzel hígítható lakk. Filmje selyemfényű, magas keménységű, kopásálló, vízálló.


Választék: és literes fémdobozban kapható. Felhordás előtt a lakkot jól össze kell keverni. Natúr, pácolással színezett, vagy fabevonó lazúrral festett fafelületre egyaránt alkalmazható parkettalakk. Oldószermentes, vizes bázisú alternatívaként ajánljuk a kapcsolódó selyemfényű Boróka lakkot !

A parkettalakkokat aszerint is csoportosíthatjuk, hogy vizes bázisúak vagy oldószeresek-e. Előbbiek vízbázisúak, míg az utóbbiak gyártásához vegyszerek szükségesek. A vizes alapú lakkok egyre népszerűbbek.


Ennek egyik oka, hogy felhordásuk után, száradásukkor nem távoznak a levegőbe mérgező anyagok. Supralux vizes bázisú beltéri lakk. Egykomponensű, vízzel hígítható, színtelen parkettalakk. Parketta, fapadló és egyéb beltéri fafelületek lakkozására.


Vizes bázisú , akril-poliuretán lakk amely alkalmas bel térben kemény és puhafára, parketta, bútor, ajtó, lambéria és egyéb fa felületek lakkozására , felületkezelésére. A HARZO parkettlakkal kezelt felület rugalmas, pára és légáteresztő, valamint hosszantartó védelmet, kopásállóságot biztosít és. Védőlakk permet spray ml. Vizes bázisú , védőlakk permet, melyet a spray kiszerelésnek köszönhetően könnyen eloszlathatunk nagy területen is.


Alkalmas struktúrált vagy érzékeny felületetek védelmére, pl. Media mist-el díszített tárgyak megóvására. Kiváló minőségű, vizesbázisú , kétkomponensű poliuretán parkettalakk.


Népszerű a kitűnő ár -teljesítmény tulajdonsága és sokrétű alkalmazhatósága miatt. Előnyei : a legnagyobb igénybevételnek is ellenáll! Rendkívül kopásálló és vegyszerálló! Rugalmassága miatt parafa burkolatoknál is alkalmazható! Szívem szerint vizes bázisú parkettalakkot vennék, de többen riogattak, hogy nagyon sérülékeny ez a típusú.


Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi: tényleg lekopik hamar a vizes bázisú parkettalakk. Főleg, ahol gyerekek is vannak! Azt tornatermek lakkozására is szokták használni.


Be kell tartani a használati . Mindezeknek van egy közös tulajdonsága: a magas oldószertartalom. Az oldószeremisszió az alkalmazás során nemcsak környezetszennyezést, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések