Ko burkolat

Jura mészkő kültéri és beltéri kőburkolat homlokzatra, nappaliba, konyhába, fürdőszobába. Senki másnak ne legyen az Önéhez pontosan hasonló. A Stegu dekor fali burkolatok bármely enteriőrnek egyediséget kölcsönöznek.


Természetes atmoszférát teremtenek akár csak egy falon, akár az egész belső térben alkalmazzuk őket. A lapokat a legkisebb részletekig odafigyeléssel készítjük, a széles termékválaszték a változatos színek, formák és minták .

Falburkoló, Keros BG Minut. Mészkő, gránit, márvány. Tárolt változat Hasonló Modern és klasszikus kőburkolatok. Kőburkolat akciós áron a legnagyobb választék Budapesten.


Hatalmas raktárkészlet, széles választék, akciók! Kültéri és beltéri burkolatok egyaránt kaphatók. Míg korábban a vágott kőburkolat szinte csak nagy közintézmények, társasházak, irodaházak falainak burkolására használt anyag volt - főleg gránit, márvány - napjainkban családi házak építésekor is egyre gyakrabban alkalmazzák homlokzatburkolásra.

Ma már nem csak a gránit és a márvány az egyeduralkodó,. A kő sokoldalú anyag, a természetes kőburkolat használata pedig egyidős az emberi civilizációval. Már az ókori görögök és a rómaiak is használták a követ, mint építő-, és természetes burkolóanyagot, amivel manapság a XXI. Terméskő, természetes kőburkolatok nagy választékban Budapest több pontján kedvezményes áron! Ezen a weblapon megtalálod a MANU kő és téglahatású falburkolatait.


Mindenképp érdemes megnézni. Mi a közös a gizai piramisokban, a római Colosseumban és a saját fürdőszobámban…? Homlokzati és padlóburkolatok, travertin és vraca mészkövek, márvány, gránit lépcső és ablakpárkány a Balkán Stein Kft.


Természetes burkolókövek, kerti kövek, térkövek importőre, kis és nagykereskedése. Cégtulajdonos, ügyvezető: Szeles Mária tel. STEGU kőburkolat A STEGU kültéri kő utánzatú burkolatai természetes anyagokból, cement és terméskő felhasználásával készülnek. Manu La Venta kőburkolat Ára: 4. A 90-es években Magyarországon ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a kőburkolatok iránt.


Lábazatok, homlokzatok és kerítések újultak meg. Kérésére felmérés után ingyenes árajánlatot adunk. Egyre többen fedezik fel újra a természetes kövek építészeti alkalmazásában rejlő esztétikai szépséget.

Köszönhető ez az ilyen burkolóanyagok egyre szélesebb választékának és lerakásuk tartósságát. Az extra vékony Slate Design kőfurnér 1-ban természetes, innovatív pala, palakő burkolat. A kőburkolat fajták ismertetésénél a cégünk által forgalmazott és felhasznált anyagokat szeretnénk bemutatni, természetesen csak felületesen, hiszen napjainkban díszítőkő felhasználásra több ezer (!) fajta természetes követ lehet beszerezni világszerte, ezek ismertetése pedig messzemenően meghaladja lehetőségeinket. Termékeink: LiteStone, EcoStone, Translucent.


E kőburkolatok különleges tulajdonsága, hogy egyediségüket a természet alkotta meg és formálta a stílus jegyeihez. Natúr, semleges színviláguk kiválóan kombinálható fa, fém és üvegelemekkel egyaránt, mellyel egy elegáns hatást érhetünk el otthonunk egyszerűségében. La Venta: Agyagpala struktúrájú, rusztikus megjelenésű burkolat. A falburkoló panelben a kődarabok egymástól eltérő szinei biztosítják egy burkolat felület homogén hatását. A kőfajta jellemzője hogy lemezes törések találhatóak rajtuk.


Kőhatású panel lap, sarokelemekkel kiegészítve négy féle színben kapható. Ha betonkerítés, kőburkolat vagy műkőmunkák, akkor az csak Hajdúkő lehet! Varázsolja nappalijába, konyhájába, fürdőszobájába a természet hangulatát.


Díszkőburkolatainkat kül- és beltérbe egyaránt ajánljuk. Betonkerítéseink széles választéka közül könnyen megtalálja . A kültéri kőburkolatokkal szembeni legfontosabb elvárások a faggyal szembeni ellenállás és a csúszásmentesség, ezért a kültéri kőburkolatok vastagsága nagyobb, mint a ragasztott fal bukorlatok esetében. Ezeket a kőburkolatokat szárazon vagy ragasztva lehet rakni.


Elsősorban az kell eldöntenünk, hogy a kőburkolat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések