Színek hálószobába

Emlékszem, az első falfestésemnél kb. Hogyan befolyásolják életünket a minket körülvevő színek ? Milyen élettani hatásaik vannak? Egyáltalán, számít bármit - az esztétikán kívül - hogy milyen színeket választunk lakásunk különböző szobáiba?


Sokan hajlamosak steril környezetet teremteni a hálószobába : minden fehér, a falaktól az ágyneműig. Pedig lehet itt is okosan bánni a színekkel , anélkül, hogy zavarná az álmunkat!

Ha a megfelelő színekkel veszed körbe maga könnyebben fogsz elaludni. De melyek ezek a színek ? Megmutatjuk neke hogy mik az optimális hálószoba színek , és hogy melyeket . Ilyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerint - Lakberendezés a szerelemért. Ez a megoldás a Kos kíváncsi, felfedező természetének kedvez.


Tűz jegyként kedveled a vörös színt , de ez barnává vagy téglaszínűvé szelídül a hálószobában , hiszen a biztonságérzet éppolyan fontos számodra, . Ha egy harmonikus, kiegyensúlyozott hálószobát szeretnél, amelynek pozitív energiái kihassanak a mindennapi életedre, a legjobb döntés számodra az lesz, ha a Feng Shui tanításait megfogado és azok szerint rendezed át a lakás lepihentetőbb zugát! Mivel arról a helyiségről van szó, amely a . Egy különleges színkombináció bármelyik helyiséget fel tudja dobni.

Ebben a cikkben most a hálószobát vettem elő és hogy ott milyen színkombinációkból milyen stílust hozhatunk létre. A pihenés és feltöltődés helyszíne, érezd magad jól benne! Azt nagyjából mindenki tudja, hogy mely színek ideálisak egy hálószobában , de alapvetően a színválasztásnak nincsenek szabályai, mindenkinek a saját maga ízlése szerint kell eldöntenie, hogy mi tetszik és mi nem. Ha eléggé vállalkozó kedvűek vagyunk, akkor alakítsunk ki 3D falat a . Mindközül a kék árnyalatai bizonyultak a legideálisabbnak, az ilyen színű hálószoba ugyanis nyugodt és pihentető alvást ígér, sőt, az ébredés is sokkal kellemesebb hangulatban zajlik, mint más színek esetében.


A kéket azért is érdemes előnyben részesíteni a hálószobában , mert elcsitítja a zaklatott . Hat különböző stílusban berendezett és dekorált hálószoba a romantikustól a világos, modern hangulatig. Tapéta, világítás, anyag választásához, a háló elrendezéséhez, kialakításához kaphattok ötleteket a képválogatásból. Hálószoba dekoráció, stílusok, ötletek, inspiráció - a mai képválogatásban hálószoba variációt nézhettek végig.


Kényelmes, kifinomult, modern - ahány hálószoba annyi hangulat. A krém és a tejeskávé gyengéd árnyalatainak vegyítésével alakíts ki pihentető légkört. Például a hálószoba a pihenésre lett kitalálva, ezért ide célszerűbb nyugodt, halvány, semleges színt választani. Ellenben a dolgozószoba, konyha esetében az élettel teli színek mozgalmasságot kölcsönöznek. A fürdőszobában a világos . A Csillagok háborúja jedi lovagjai nem véletlenül harcoltak színes lézerkardokkal : valószínűleg ők is tudták, hogy a szín igazi fegyver lehet.


Köztudott, hogy a színek fontos szerepet töltenek be az életünkben, de vajon tudjuk-e, hogy pontosan milyen hatást gyakorolnak a hangulatunkra, a munkamorálunkra . Barna színtónusok a hálószobában : növelik a biztonság és stabilitás érzetünket. Azon időszakokban mikor túlpörgetettek vagyunk, lelassít és földközelivé tesz.

Napjainkban a kevésbé divatos színek közé tartozik, azonban mégis elegáns összeállítást lehet alkotni egy kis bézs vagy arany, bronzos díszítésű kiegészítőkkel, . Ezért kerüljük a zsúfoltságot! Amibe mi beleütközünk, az a Qi-t is blokkolja. Néhány szempont, melynek alkalmazásával harmonikus lehet kapcsolato és pihenten ébredhetsz. A színösszeállítás a szoba, talán legfőképpenhatások által létrehozott légkör benne. Kínálunk lenyűgöző színséma létrehozása a legharmonikusabb belső.


A hálószoba tökéletes, hogy mutatni az érzéseiket és a hangulat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések