Tampon méretek

Különböző típusú és nedvszívóképességű o. Kezdő tamponhasználóként a legmegfelelőbb tampon az . Léteznek-e különböző tampon fajták és tampon méretek , és ezek közül melyik a nekem való? Melyik tampont érdemes éjszaka használni? A tamponokat különböző „csepp” jelzéssel látták el, amelyek a nedvszívóképességre és a méretre utalnak, mint például “mini”, “normál”, “super” és “super plus”.


Minél több csepp szerepel a csomagoláson, annál nagyobb a tampon nedvszívóképessége.

A Naturcup 1-es méret kapacitása 22ml, a 2-es méreté pedig 26ml, . Nedvszívó anyagból készül, általában pamutból vagy vattából. A legismertebb fajtáját nők számára gyártják, menstruáció idején a hüvelybe felhelyezve felszívja a keletkező vért. De akkor miért véres a betét?


Az irány jó,jó helyen is van,tapasztalatból tudom már hogy kell. Ha nem megfelelő méretet használunk, akkor könnyen felborulhat a hüvely egészséges pH szintje, így teret engedve a különféle baktériumoknak. Ezért egy ciklusban is javasolt a gyengébb vagy erősebb napoknak megfelelő, kisebb vagy nagyobb tampont választani.


Miért fontos a probiotikum? Ami viszont nem mindegy, hogy mekkora méretet választasz: az extra méretű tamponok alkalmazása rizikófaktornak számít a betegség kialakulása szempontjából.

A nőgyógyászok azt javasolják, hogy a lehető legkisebb méretű tampont válasz de arra mindenképpen ügyelj, hogy az hat - illetve éjszaka . Az intimkelyhet naponta 2-alkalommal érdemes kiüríteni a vérzés erősségétől függően. Ha gyenge a vérzés , akár . A fiatal lányoknak és a „kezdőknek” azonban vérzéserősségtől függetlenül a mini tampon használata javasolt, hiszen az ő hüvelybemenetük még igen szűk. Tampon vásárlása a Rossmann Online Drogériában. Nagy választék, kedvező árak,vásárolj már ma! Betét, tampon , intim tölcsér - milyen tanácsot adj lányodnak?


Már az ókori egyiptomiak, görögök, rómaiak is fordítottak figyelmet a nők ilyen jellegű gondjaira, megalkotva a tampon ősét. Egyiptomban összetekert, puha papirusszal,. Mérete miatt fiatal lányoknak nem a legalkalmasabb. Csupán egy tamponméret használata. Teljes mértékben igaz, hogy a tampon okozhat toxikus sokk szindrómát, így végképp fontos, hogy a megfelelő méretet használjuk.


Minél nagyobb a tampon , annál nagyobb az esélye arra, hogy toxikus sokk szindrómát okozzon. Mindig a megfelelő mértetet válasszuk . Az, hogy milyen gyakran kell cserélned a tampont , a vérzés erősségétől függ. Lehet, hogy a menstruáció első napjaiban, amikor a vérzés erősebb, 3-óránkénti csere szükséges.


Amikor már kevesebb a vérzés, akkor egy kisebb nedvszívóképességű tampon , pl. Puha, nedvszívó anyagból készül, amelyet kis hengerré préselnek össze.

A tampon a menstruáció idején a testen belül nyújt védelmet. A Tampax legjobb védelme! Mi az előnye az egyiknek, s mi a másiknak? Jobb-e, vagy rosszabb-e egyik a másiknál?


A tamponok kapcsán az egyik leggyakrabban felmerülő témakör, amely sokak számára nem teljesen tisztázott, a tamponok mérete , illetve a megfelelő méret helyes . Január vége felé megjelent cikkünk nyomán olvasóink kérték, hogy folytassuk a vizsgálatot további tamponokkal. Eleget téve a kívánságnak, most fajta tampon került terítékre, és az új készlet nem kis meglepetésekkel szolgált. Mindegyik márkájú tamponból a normál méretet teszteltük, és a poharat . Vizes környezetben is jól használható tampon.


Biointimo termék az intim higiániáért. AQUA- TAMPON 1PERCES: A méret mindig lényeg, még a lányoknál is (sőt) ;) És hogy ez mennyire így van az AQUA- TAMPON -nál, most kiderül.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések