Sika hungária

Szeretné tudni mi a helyzet a Sika világában? Képzéseink felől érdeklődik? Kattintson ide, és tájékozódjon legújabb híreinkről. ProIDEA termékinformációs katalógusban - termékismertetők, CAD fájlok.


Köszöntjük a Sika Hungária Kft. A rendszerben belépés után végezhet műveleteket.

Ha nem rendelkezik még azonosítóval, a Regisztráció menüpontban kérhet hozzáférést. Ipari minőség az Ön otthonába! Ugrás a(z) A Sika Magyarországon: a Sika Hungária Kft. A Sika termékeit Magyarországon már a két világháború között jól ismerték. A cég rövidített elnevezése.


Budapest, Prielle Kornélia u 6. SikaSmart City HUN - Duration: minutes, seconds. Sika AG tagjaként közvetlenül svájci leányvállalat. Tag kategória: Építőipar, építőanyagok.

ME szám Kérelmező Új termék Termék jellege Iktatószám Érvényesség lejárata Sika Hungária Kft. Icosit korrózió elleni . Cég rövid neve: Sika Hungária Kft. Termékek: beton- és habarcsadalékszerek lőttbeton és lőtthabarcs technológiák kiöntő akna és útjavító anyagok építési ragasztóanyagok betonjavitó anyagok tömítő és vízzáró habarcs- . A Sika olyan megoldásokat fejleszt ki, amelyek megvalósíthatóvá teszik a jövőorientált, kiváló minőségű építkezést, optimalizálják az ügyfelek eljárásait és csökkentik a költségeket. Innovatív termékeink révén a jövőt formáljuk.


A siker legfontosabb tényezője, hogy bárhol a világon garantáltan jó minőségű termékeket és . A KKVHÁZ a gazdaság különböző területeiről, válogatott cégek és szakértők marketing együttműködése. Ismertté teszi, és többlet jövedelmekhez juttatja tagjait. Hertelendy Gábor- Sika Hungária Kft.


Rugalmas tömítés és ragasztás az építőiparban. Mélyépítési épületszerkezetek, víztározó tartályok, úszómedencék stb. A Groupama Arénában ünnepelték a Sika Hungária húsz éves fennállását . Tevékenységünk arra irányul, hogy megbízható partnerei legyünk a gazdaságban, iparban, környezetvédelemben tevékenykedő szervezeteknek. Size of this preview: 8× 6pixels.


VIDÉKI VÁROSOK VILLAMOSVASÚTJAI - TÖRTÉNELEM. Nyitva tartások SIKA HUNGÁRIA Kereskedelmi Kft. Balatonfüred Német Ferdinánd - Asztalos István.

Driving directions to Sika Hungária Kft. Offices, Factory Industrial, Other. Szakterületeink a betontechnológia, a burkolatok, a tömítés, a ragasztás, a zajcsökkentés, a vízszigetelés, valamint a beton és acél teherhordó szerkezetek erősítése, védelme és javítása köré . SIKA Hungária Kft számára egyedi Lotus Notes alkalmazásfejlesztést végeztünk. Lépjen velünk kapcsolatba!


Kérjük írja meg, hogy miben segíthetünk. Szakmai és gyakorlati bemutató. Téma: Látszóbetonok – a beton esztétikája. Dokumentáció: Sika Beton Kézikönyv.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések