Parafa poháralátét

AVSKILD Poháralátét IKEA Óvja az asztallap felületét és csökkenti a poharak, illetve bögrék lerakásával járó. A fa élete alatt, a fakérget többször is le lehet húzni. Egyedileg nyomtatható reklám- és ajándéktárgy, szublimációs parafa poháralátét raktárról. A parafa egy könnyű, vízálló anyag, amitől praktikus . Parafa poháralátét Szőlőlevél.


Pimpernel 6db-os parafa Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Vásárolj egyedi fényképes parafa poháralátétet ! Legyen neked is kreatív fényképes parafa poháralátéted! Tervezz könnyen és egyszerűen egyedi fényképes parafa poháralátétet ! A fényképpel dekorált és így egyedi díszítést kapott parafa poháralátét , nagy segítségünkre lehet, hogy a konyhában is mindig jól érezzük . Kellemes Ünnepeket Kívánunk! Az Ünnepekre való tekintettel a rendelések személyesen is átvehetőek december 28.


Igényes kivitelű poháralátét , ha egy kicsit többet szeretne a megszokottnál. Természetes parafa alapanyagbó készüll. Tetszőleges méretben és formában kivitelezhető.


Minimálisan rendelhető mennyiség: 1db. Emblémázhatóság: Kasírozott szín C digitális, vagy ofszet nyomtatással. Finom szemcsés 3mm vastag jó minőségű parafa poháralátétek rendelhetők.


Mérete: x 95mm a sarkai lekerekítettek. Néhány példa a parafa alátét hasznosítására:. Bár igazából felhasználni sem. Nekem hosszú hónapokon keresztül lapultak a szekrényben (még egy költözést is túléltek), úgy, hogy fogalmam sem volt,hogy mi is akarok velük csinálni. HDF falemezből készült poháralátét egyik oldalán egyedi grafikával.


Natúr szögletes parafaalátét. Festhete dekorálhatod. Az ár egy csomagra, az az 1db-ra értendő! A 3mm vastag parafa fényképes poháralátét , bármilyen képpel és felirattal, kérhető. Kiváló minőségű és nagyon tartós.


Előnye, hogy törhetetlen és a parafának köszönhetően nem karcolja az üveg asztallapot sem. Fényes felülete modern exkluzív megjelenést ad. Alátétek - A szett darab csodálatosan szép és mutatós telivér lovakat ábrázoló alátétből áll.


Dekoratív dobozba csomagolva szállítjuk. Az Ashdene ausztrál cég kiváló minőségű. Ashdene: Telivér lovak parafa poháralátét - darabos.


Egyszerű és könnyen kezelhető alapanyag a parafa , nagy rajongója vagyok. Klimt parafa poháralátét - The Kss. Ma parafa alátéteket találtam az egyik dobozom mélyén, ajándék alapanyagként vehettem valamikor, eljött az idő a felhasználásukra.


Hozzávalók: – parafaalátétek – festőszalag – akrilfestékek. A festékszalagot véletlenszerű .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések