Mélyalapozó betonra

Szilikát, szilikon, speciális mélyalapozó. Kellősítő aljzatra, betonra. Tapadóhi betonkontakt. Foltosodásfélék lekötőanyagai. Felületkezelő, kőimpregnáló és csempeápoló.

Penész, salétrom, moha eltávolító. Nem igazán oda való a mélyalapozó , de annyira megfogja a betont, hogy a szőnyeg alatt jó legyen. Bár ez attól is függ, hogy mennyire és miért mállik a beton. Mindenesetre bajt nem csinál, a felület szilárdabbá válik tőle, porzani nem fog, és nem is vészesen drága a mélyalapozó , szóval szerintem egy . Fontos tudnivaló, hogy a laza, elváló felületeket . Alapozó Betonkontakt árlista, beton kontakt, Cimsec tapadóhíd lap a lapra webshop, Akciós Mapei primer, Padlopon diszperziós beton alapozó árlista, Aljzat és beton vakolat mélyalapozó.


Hemmax mélyalapozó koncentrátum falra (1:hig) 1L.

Kültéri és beltéri homlokzatok, illetve új és régi beton felületekre. Kiadósság: L hígított termék kb. Hígíthatóság: rész mélyalapozó maximum rész víz, a felhasználási területtől függően. Tehát adott a feladat: valamit kezdeni kell a gyenge felületű betonnal , de gyorsan és kedvező áron!


Vagyis egy olyan anyagra van szükség, ami képes gyorsan megszilárdítani, megerősíteni a gyenge aljzatot, és biztonságosan fogadóképessé tenni azt a burkolat számára. Erre tökéletes megoldás a Mapei PROSFAS . A csiszolt felületre felvitt mélyalapozó és betonfesték nem csak használatában teszi tartósabbá a betont, de a felület tisztántarthatósága sokat javul. Ha a beton felülete csupán porlik, ám egyébként sima, akkor két rétegben felhordott betonlakkal ez a probléma egyszerűen megoldható.


Ha eltüntettük a felporladt réteget, akkor benedvesítjük a felületet tiszta vízzel, majd alaposan lealapozzuk mélyalapozóval a felületet 2-szer. A víz segít abban, hogy az alapozó mélyebben beszívódjon betonba. Mit kezdjünk a porló betonnal ? A másik megoldás, amellyel javíthatunk a helyzetünkön, hogy egy speciális porló . Sőt, nedvszívó képességgel bíró felületek festés, illetve műgyanta alapú vakolat bevonás előtti alapozásra. Ceresit Padlopon diszperziós alapozó - l - citromsárga - poliakrilát alapú vizes diszperzió - nedvszívó aljzat (pl. beton , esztrich) kellősítésére, pormegkötésr.


Mélyalapozó , ilyen sok örömet még . Kül-, és beltéri ásványi kötésű, mészhabarcs, cement, és gipsz vakolatokra, természetes kőre, téglára, betonra , illetve minden olyan porózus, szervetlen alapú anyagra, ahol szükséges a felület víz és nedvesség elleni védelme.

Az alapozó önmagában, illetve bevonati rendszer elemeként is . BVA 7Oldószertertalmú bitumenes mélyalapozó. Kiválóan alkalmas régi bitumentartalmú szigetelőrétegekre, szigetelőrendszerekre, de betonra , teljesen kifugázott falazatra, vakolatra, fémre és fára is felhordható. Első animációm nappal a belekzdés után. Ennél már csak jobb lesz!


A mélyalapozó felhasználásra kész kálium-szilikát kötőanyagot tartalmazó, tejfehér alapozó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések