Lépcsőházi automata ár

Aktuális Lépcsöházi automata ajánlatok az ÁrGép -en. Hasonlítsa össze az árakat ! A lekapcsolást követően, a világítás újból bekapcsolható. Illusztráció: Finder 14. Az ASM-alkalmazható időkapcsolóként,.


Lépcsőházi automata 16A 5-20min.

Elko DIM-Fényerőszabályzós . Az eszköz két különböző módban működik: folyamatos és idő-programozott. Az első mód lehetővé teszi, hogy a csatolt áramkört tartósan kapcsolják. A második mó melyet széles körben használnak lépcsőházakban, lehetővé teszi, hogy a csatolt áramkört . Hozzáadás a kedvencekhez . ETD ○ elektronikus kivitel ○ kapcsolási helyzet LED - kijelzése ○ percig fokozatmentesen állítható ○ utánkapcsolható ○ 230V AC ○ záró. DIN sínre pattintható lépcsőházi automata ○ időzítés: 1mp-percig ○ feszültség: 230V~ 50Hz ○ teljesítmény max.


Ha hajlamos elfelejteni lekapcsolni a világítást, használja a CRM-lépcsőházi automatát. A CRM-lépcőházi automata a csehországi ELKO EP gyárában készül - EU termék.

Segítségre van szüksége a választásban? Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó lépcsőházi automata kategóriába tartozó termékek árait! Az áru helye: Magyarország.


Rendelj Vaterafutárt országosan 4Ft-tól Új apróhirdetési kategóriák a Vaterán! Ingyenes és gyors hirdetésfeladás, közvetlen kapcsolatfelvétel! TLK , lépcsőházi automata - Vatera. Nagyításhoz vigye az egeret a kép fölé!


A lépcsőházi automata egy speciális elengedés-késleltető (kikapcsolás- késleltető) funkciót megvalósító időrelé. Normál és halogén-izzók használatánál kifejezetten előny lehet a lassabb felfutási idő, hiszen a fényforrás nem a hideg ellenállására kapja meg azonnal a teljes tápfeszültséget, hanem . Gyártói jelölés: ASM-02. Katalógus leírás: részletek. Posts about Finder lépcsőházi automata bekötése written by Könyves Dénes. Kérjük először jelentkezzen be!


A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit. Ft Kedvezmény: - Akciós Ár : 10. Az ASH-lépcsőházi automata (időkapcsoló) a lépcsőházak, folyosók, és más objektumok, a felhasználó által meghatározott ideig tartó megvilágítását, és a megvilágítás automatikus lekapcsolását szolgálja.


A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket. Ajánlataink a készlet erejéig érvényesek!

Moduláris lépcsoházi automata három vezetékes rendszerhez.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések