Munkalap

Ahogy Önnek praktikusabb! Munkalapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Személyre szabott, vagy szállításra kész munkalapok. Hosszú évek használatához teszteltük a konyhai munkalapjainkat és év garanciát vállalunk rájuk.


Kapható laminált, tömör fa, akril és kő változatban is. Az anyag lehet laminált, tömör fa akrill vagy kő.

További információkért keresd fel áruházunkat. Az Egger munkalapok ideális konyhai és modern belsőépítészeti megoldásokat képviselnek. Ott alkalmazzuk őket, ahol az esztétikának még rendkívüli.


Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - munkalap. Faktúra Duó Faipari Kft. Keresse ki most az igazit. A konyhai munkalap ára annak felületéről, a munkalap felületi kopásállóságától, struktúrájától, valamit a munkalap vastagságától és rádiuszától is függhet.


A magas fényű konyhai munkalap általában a drágább kategóriába sorolódik, míg az egyszerű alig strukúrált fadekorok a olcsóbb kategóriát képviselik.

EUROSPAN konyhai munkalap , asztallap. Budapesti Inter-Fa Kft. Felépítés: illetve mm vastag natúr faforgácslap - - mm vastag HPL vagy CPL dekoritlemezzel borítva, legömbölyített hosszanti éllel, az alsó felülete és a hátsó él papírral bevonva. Asztallap esetén mindkét hosszanti oldal legömbölyített. Egyes profilok csöpögő, kúszó víz ellen kialakított vízorral . A munkalapok hordozóanyaga síkpréselt, finomfelületű faforgácslap.


A színoldal bevonó anyaga HPL vagy CPL laminátum, az alsó oldalaké pedig ellenhúzó papír. Az elülső hosszanti élek, alul és felül R sugárral lekerekített profiljára a laminátumot postforming technológiával hajlítják rá. A hátsó hosszanti élt papírfólia . Alapértelmezés szerint a munkafüzet tartalmaz-e (kattintson a munkalap alján fülek) három munkalapot, de Ön is munkalap beszúrása vagy törlése kattintva jelenítse meg a számot, amelyet. Győr legsokoldalúbb asztalos üzeme, ahol megvalósítjuk elképzeléseit. Csomagolás: összeszerelt.


Testreszabható munkalap nyilvántartó program hálózati támogatással, integrált számlázó modullal, e-mail küldési lehetőséggel és statisztikai modullal. A táblázatok bővíthetők és tartalmuk kimenthető különböző fájlformátumokban ( XLS, CSV, HTML, PDF). A kész munkalapok egy kattintással számlázhatók . A parancs hívásához csak egyetlen munkalapot jelöljön ki.


Az aktuális munkalap mindig ki van jelölve. Ha az aktuális mellett más munkalap is ki van jelölve, akkor a munkalap kijelölésének megszüntetéséhez a Ctrl billentyű. Ezt az anyagot a nagy kopás- és karcállóságának köszönhetően könnyű tisztítani és karbantartani, .

Kiemelt státusszal kapcsolatos oldalak, sablonok. Sablon:Kiemelt: a kiemelt cikk lapjára legalulra. Extrák: ½ tábla vásárlási lehetőség. Minden táblánál az első vágás ingyenes!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések