Térkő fugázó homok

FSA 6Speciális térkő fuga. Felhasználásra kész fugázó homok speciális kötőanyaggal enyhén igénybe vett térkő és természetes kő burkolatokhoz nem kötő fugázóhomok kiváltására. A kő-, beton- vagy klinkerburkolatokat általában murvaágyba fektetik, a fugákat pedig homokkal töltik ki.


Ha az alapot nem megfelelően készítjük elő, vagy kevés homokot teszünk a fugákba, a kövek elmozdulhatnak, és veszélyessé válhatnak. A nagyobb igénybevételnek kitett utak esetében is számolni kell . A szabványok és szakmai ajánlások alapján a térkő alatti réteg az úgynevezett ágyazó homok , amelynek – mm vastagságúnak kell lennie.

Termékek Tárolt változat Hasonló Térkő fugázó PF1-K6egykomponensű, diszperzió tartalmú, oldószermentes, készre kevert, levegőre kötő, vízáteresztő térkő fugázó , kisforgalmú térkővel vagy. Scherf fugahomok kg-os zsákban. Mész- és aluminátmentes besöprő homok. Gyárilag előkevert, száraz bedolgozású, optimális szemcseösszetételű fugázóhomok , természetes kötőanyagokkal. A kötés nedvesség hatására indul meg.


A térkő fugázás szabályai, térkő fugázó anyagok és felhasználási módjuk. Az Ismertető térkő és lap szilárd burkolatokról tartalmazza a mozgó fugák besorolását cement alapú fugázó anyagok, térkövek. Az úttisztító berendezések szó szerint kitakarítják a fugákból a nem kötő térkő fugázó anyagot ( homok , finom sóder, stb.), ezzel elősegítik a víz behatolását és maradandó károk keletkezését az egész építményben. A károsodás nyomsáv képződés, kátyú, különböző úthiba, a kövek kilazulása vagy teljes kimozdulása .

Tiszta kvarchomok - Tüziszárított - Osztályozott Max. Anyagszükséglet: a térkövek méretétôl és formájától függően. Csomagolás: kg-os zsákokban. A termék típusa, Kvarchomok , fugázóhomok. A burkolt felület ledöngölése (bevibrálás).


A térkő lerakásának leírása: A megfelelő térkő kiválasztása. A fugákat száraz és finom 0-mm szemcsenagyságú homokkal söpörjük be enyhén. A teljes telítettségű fugázást a bevibrálást követően kell majd . Kérjük olvassa el Fektetési útmutató térkövekhez c. Mekkora hézagot kell hagyni a térkövek között? A fuga szélessége alapvetően 3-mm a 0-mm szemcseméretű standard fugázóhomok használata esetén.


Vízáteresztő térkőrendszereket , melyek a . Műgyantás Térkőfugázó nagy választékban. Színek: 6szürke 1 6homok 36 . A Baumit Natúr Térburkolati Fúgázó alkalmas minden tömörített homok - vagy zúzottkı ágyazatra fektetett kültéri térburkoló kı illetve lap fugázásához. A besöprést addig végezzük, amíg a kövek közötti fugát a homok teljesen ki nem tölti.


Bevibrálás előtt a kövekről söpörjük le a maradék homokot, hogy az a gép talpa alá kerülve ne okozzon felületi . Kiváló szemcseeloszlású kvarchomok térkövek fugáinak esztétikus és homogén kitöltésére kül- és beltéren egyaránt.

Tüziszárított, tisztított és osztályozott, mely számos kedvező tulajdonságot eredmé. Semmelrock kiegészítő termékek. Alkalmas homokfúvással történő tisztításra is. Zsalukő, oszlopzsalu, vakvezető kő.


Az itt bemutatott képeken egy bemutató kertet készítettünk különböző típusú térkövek összeépítésével, szegélykövekkel elválasztva. A munka utolsó fázisa a fugázás , fuga homok használatával. Mi nagyobb áruházakban kész homokot szoktunk vásárolni, ami egyenletes minőségű, csíramentesített száraz .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések