Ajtólap borítás

Tárolt változat A műanyag ajtóborítás egy fehér 1mm. A régi ajtó szárnyra felragasztva, egy új ajtó benyomását kelti a műanyag ajtóborítás. Egyszerű megoldása az ajtófelújításnak, ha nem szeretnénk rombolást a régi beltéri . A Renoplast mm vastagságú műanyag ajtóborító lemez csak sík ajtólapok borítását teszi lehetővé.


Több minta és szín közül lehet választani.

Az ajtólap letisztítása után kétoldalú ragasztószalagokat helyeznek fel az ajtó megfelelő helyeire, majd újabb áttörlés után helyére illesztik a borító lemezt, . A farostlemezből készült ajtóborítás mintázatából adódóan, ebből az egy méretből 9x 2cm-es kivágható valamennyi beltéri ajtólap -szélesség, cm-től 9cm-ig. Alapanyaga: kemény farostlemez. Alapozott fehér kivitelben kapható.


CPL beltéri ajtólap készítése. Minden munkálat a pontos ajtólap kiszámítást követő táblafelosztással kezdődik. Ez a tábla kerül felosztásra (mérete vágás).

Két egyforma lapot vágnak, mert ez a lap lesz a borítása az ajtónknak. A tokalkatrészek felület borítása profilkasírozásos technológiával történik, folyamatos bevonatot képezve az elemi részeken. Ezen a ponton jelentkezik rendszerükk legjelentősebb előnye, a TOP borítás kialakítás, ami mm szélességével, a lengyel méretrendszerű tokoknál is, lehetővé teszi a klasszikus. Gyors és esztétikus ajtó felújítás, akár házilag!


Az Olympos ajtóborítás ragasztható, modern mintázatú, természetes fa kemény lemez. Felhasználási javaslat: Az ajtóborítások minden síkfelületű ajtó. Beltéri ajtó árajánlat kérés, rendelés leadása. A BDA acéllemez borítású beltéri ajtólap horganyzott, extra erős famintás dekorfóliával bevont, korrózióvédelemmel ellátott kivitelű ajtólap. Az acéllemez borítású beltéri ajtó egy , vagy kétszárnyú kivitelben egyaránt rendelhető.


A tűzgátló beltéri ajtók gyártása során a kétoldali 5mm-es MDF felülethordozó és HPL laminátum borítás közé tűzgátló faforgácslapot helyeznek. Fafurnér beltéri ajtó a legmagasabb osztályát képviselik a beltéri ajtóknak. Valódi fa felhasználásával készülő furnér borítás lehet hazai vagy mediterrán fafaj.


Hasonlóan esztétikus az üvegezett változat, melyeket általában osztólécekkel tesznek tagoltabbá. Amennyiben a beltéri ajtó táblás tömörfa alapanyagú, akkor a borítás is toldásmentes, egységes felületű faanyag. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Ajtókszéles választéka várja az OBI barkácsáruházaiban és webáruházában - minden, ami a házba, a kertbe és az építkezéshez kell. Mindez azt jelenti, hogy aki az MSZ méretrendnek megfelelő falnyílással rendelkezik, annak megoldást jelenthet ez a típusú ajtó. A beltéri ajtólapok stabilitásának kulcsa az ajtólap keretszerkezete és a kétoldali farostlemez borítás. Az üveges beltéri ajtólapok esetén ez utóbbi az, amelynek üveghellyel történő kivágása jelentősen csökkenti stabilitást. Minél nagyobb ez a kivágás, és minél nagyobb a kivágott felület aránya az ajtólapéhoz viszonyítva, . Az ajtólap szerkezete és külső borítása kizárólag MDF-ből készül, de ezen felül belső merevítő betétnek az építőiparban hőszigetelésnél használt létező legkeményebb hőszigetelő anyagot építjük az ajtóba, annak merevsége, hő-, hangszigetelése és tartóssága érdekében.


A 28mm-es vázszerkezetre oldalra 6-6mm-es . Ezen tokok beépítése a végleges padlóburkolatok lerakása után, a végleges festés előtt történik. Fő részei a tok mag és a borítás melyek a szerelési hézagot takarják. A borítások egyike kivehető, állítható, így az egyenetlen falvastagságból és .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések