Pvc csővágó

Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. A csővágó szerszámok és gépek nagy szerepet játszanak a csőszerelő munkájában. Fontos megállapítani egy ilyen kéziszerszám vásárlása esetén, hogy milyen anyagot szeretne vágni vele az illető és azt, hogy néha vág vele, vagy darabolásra szeretné használni.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Nagyításhoz kattints a képre! PVC csővágó olló 3-42mm-ig db. Hasonlítsa össze az árakat! Az ergonómikus bimateriál markolat növeli a használat komfortját. Csővágó olló, műanyag csövekhez, 3-42mm-ig.


Vágás, sorjázás, leélezés egylépésben! Egyedi árak, egyedi ajánlatok! Yato csővágó fogó jellemzői.

Zárt előtolású csővágók. Csavaros előtolású csővágók. Gyors működésű csővágó. Kiváló minőségű csővágó , amellyel PVC , PP, PU és PE műanyagokból készült csövek egyszerű és biztonságos vágását könnyedén elvégezheti.


Ideális szerszám otthonra, műhelybe. A cégünk fő profilja a kisgépek, kéziszerszámok, kötőelemek kis és nagykereskedelme. Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és egyéb burkolat, szaniter, nyílászáró utánajárást otthonuk felépítése során. Győr, Csorna, Mosonmagyaróvár, Szombathely) és webshopunkon megtalál . Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! A Rothenberger Plasticut PVC mm szuper gyorsan, könnyedén működik, 1-fordulat és máris el van vágva a cső.


Rems DueCento csővágó gép 225mm-ig. Fix- és mobil ellenőrzések, helyszínek, időpontok országosan. A rendőrség hivatalos vezénylése alapján! A termék bruttó tömege körülbelül 7gr. Készletállapot: a termék raktáron van, esetleges fogyás esetén a szállítás 1-2 . Racsnis vágó, ergonomikus markolattal Az alsó fogantyú ergonomikus markolatai 1⁄skálázással vannak elhelyezve, hogy csőmérőként islehessen használni.


Sorja mentes vágási művelet gyors vágást biztosít.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések