Préselt falemez

A hámozással vagy késeléssel előállított egyes rétegeket műgyantával (régebben enyvvel) ragasztják össze, az így kapott köteget hőprésben préselik. Ahogy Önnek praktikusabb! Rétegelt lemez MDF préselt falap, 1. Nyír vízálló rétegelt lemez.


Az alakváltozás és a vetemedés legkisebb mértékre csökkentése miatt az egymással szembeni lapok azonos vastagságúak és fafajúak. Ezt a terméket elsősorban az áruszállító kisbuszok, teherautók és kamionok kopásálló padló burkolásához, felújításához ajánljuk.

Az árak a kistételes vásárlásra vonatkoznak! A kopásálló lemez két lapja nem egyforma, a felső résznek használt oldal csúszásmentesített felületű, a másik oldal teljesen sima. A natúr farostlemez faalapú lemez, leginkább a bútorlapszabászatokban a bútor gyártásban használják, de fellelhető a járműgyártás, festészet és a csomagolási ipar területén is.


Színlapjuk teljesen sima, hátoldaluk viszont szitalenyomatú. Farostlemezzel a költségesebb rétegelt lemezek helyettesíthetők! Csúszásmentes rétegelt lemez nyírfából. Csak rendelésre hozzuk minden hétfőn Szolnokra szállítva! Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


A szimmetrikusan elhelyezett rétegek fafaja és vastagsága azonos.

Ezzel az elrendezéssel a természetes fa anyagok. A rétegek rostiránya az előzőre mindig merőleges. A BB oldalakra jellemzőek a. Saját kézzel, szívvel-lélekkel. Táblaméretével a magyar rétegelt lemez piac tradicionális terméke beltéri . Szótöredékekben is keres.


Bankkártyával fizethető. Ajándékkártyával fizethető. Azonnal megvásárolható termék. Megrendelésre készülő termék.


Amerikában már több évtizede gyártják és használják,ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt. Az OSB az angol Oriented Strand Board kifejezés rövidítése,amely Irányított szálú lapot jelent. Alapanyaga hosszú szálú faforgács amit magas nyomáson3barés hőmérsékleten préselnek egybe. Az elmúlt évtizedekben a hagyományos fa építőelemek helyett olcsóbb, egyszerűbben gyártható és felhasználható faipari termékek terjedtek el.


A mai filmben egy rövid ismertetőt kaphatunk a rétegelt lemez gyártásából. GOSZT szabvány szerint. BB: Mindkét oldalon dugózással javított. C: Csiszolatlan, hibák dugózatlanok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések