Porotherm falazóhabarcs

Száraz helyen, raklapon, fóliázva hónapig tárolható. A falazóhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű) lehet megkeverni. Keve- rőgéppel történő keverésnél először . Porotherm PROFI T habarcs.


Kiszállítás:az ár tartalmazza a szállítási költséget BUDAPEST EGÉSZ TERÜLETÉN és Pilisvörösvár km-es körzetében teli autónyi mennyiség . A szabvány- ban megadott tűréshatárokon belül eltérés lehet az egyes elemek között.

POROTHERM falazóhabarcsok. A pontos falazóhabarcs -szükséglet próbafalazással állapítható meg. A PTH Thermo és PTH Klíma termékek hivatalos rövidített elnevezése PTH T és PTH K. Falazóelemek, falburkolók. Kerámia falazóelemek Betonelemek és falazók Ytong falazóelemek Mészhomok falazóelemek Egyéb falazóelemek Kerámia válaszfal elemek Beton válaszfal elemek . A feltüntetett árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák!


Csak megrendelésre, gyárból történő kiszállítással! A tompán ütközö, nem nút-féderes kapcsolatú téglák függöleges fugáit hézagmentesen ki kell tölteni falazóhabarccsal. Baumit vakolatok, habarcsok kedvező áron országos kiszállítással a Hofstadter Tüzépen.

Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott építőanyagokra. Nagy szívóképességű (pórusbeton) falazóelemekhez is. Méretek (cm), 30x25x28. Jó hôszigetelô képesség. Csökkenti a fugáknál jelentkezô hôhídhatást.


Egyszerű feldolgozhatóság weber 7KPS. A megszilárdult és habarcssimítással ellátott . Kérem, hogy ennek mértékéről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál. Kevesebb a habarcsszükséglet, ezáltal gyorsabb a száradás, így a beépítési idő is lerövidül. Az akciós ár a vékony falazóhabarcs árát is tartalmazza!


Ezeket a rovatokat kérjük, ön töltse ki! Nedves habarcs - igény2. Ilyenek a pincetégla, valamint a hangszigetelő típusok. Az ár egy zsákra vonatkozik. Csak SZEMÉLyes ÁTVÉTEL A XVII-Ben!


Ezután az egyes téglasorok közé mindössze mm vastagságú vékony falazó habarcs kerül, amelynek nagy előnye, hogy kb. Alkalmazási előnyök: Nagy teherbíró képesség. Kiváló épületfizikai tulajdonságok – egészséges lakóklíma.


Hőtároló tömegként figyelembe vehető.

Kimagasló hangszigetelés.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések