Épületgépészeti bolt szeged

A vállalkozás a mai napig családi vállalkozásként, itt üzemel. Az első két évben még a műhely is működött az üzlet mellett. Az árukészlet főleg ehhez alkalmazkodott. Szegeden elsőként nálunk . Fűtéstechnika, fürdőszobai eszközök, konyhatechnika, építőanyagok széles választékban.


Szatmári Webshop = Széles választék, alacsony árak, számos akciós termék, gyors, megbízható szállítás. FÉG szegedi kirendeltsége főként kivitelezési és gázkészülék-szerviz tevékenységet végeztünk. A kezdetekben forgalmazott Fég-készülékek mára már kibővültek a Magyarországon kapható gázkazánok szinte mindegyikével, illetve az épületgépészet -fűtéstechnika . Főbb feladatok: - Vásárlók tájékoztatása, kiszolgálása - Az általunk forgalmazott termékek értékesítése - Rendelések felvétele, kezelése, számítógépben történő rögzítése - Minimális beszerzési feladatok.


További információk az alábbi linken. Komplett kivitelezés, legyen szó akár felújításról vagy új építkezésről. Nagyobb térképre váltás. Az rendszer egészét átlátó szakértelemmel, a szükséges intézkedések teljes körű koordinálásával és tanácsadással A mint alaprajztól Z mint zónaszelepig – a szétszereléstől az építőmesteri munka összehangolásáig . A vĂz-csatorna, fűtĂŠs-hűtĂŠs rendszerek, gĂĄzellĂĄtĂĄs, lĂŠgtechnikai rendszerek teljes . Két Kör Kft a lekőrözhetetlen fűtéstechnika.


Nyitvatartás: hétfő-péntek: 07. Társaságunk éve sikeresen foglalkozik épületgépészettel. Jelenlegi névvel: BEST GÁZ Kft. Elődei a Gázláng-Siker Kft. A névváltoztatás oka nem a csővagy bármilyen tartozás volt, csupán belső átszervezések igényelték a változást.


Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Tétény-ker (XVIII. ker.)- - Vidéken - -Alfacont Kft. Kecskemét)ASG Szerelvény Kft. Oroszlány)Csőbilincs betét - Isoflex Kft. Székesfehérvár)Energhos Trend Kft.


Komárom)Energia Iroda Kft. Tatabánya)Gőztechnika Kft. Konvektor, villanybojler, termosztát, szerszám raktárról azonnal. Ferenczi Épületgépészeti Kft.


Több mint éve az épületgépészetben. Budapesten három szaküzlet! Merkapt Épületgépészeti kereskedés és fürdőszobaszalon. Webáruház-Online vásárlás-Egyedi gépészeti megoldások!


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a . Kezdetben kizárólag csak PE gázvezetékek kivitelezésével.


Szerviz: H - P 7: – 15:30.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések