Vendégmarasztaló porta

Engedjék meg, hogy bemutassunk Önöknek egy igazi VENDÉGMARASZTALÓ PORTÁT az Őrségben, Szalafőn! Az igényes szállás mellett tapasztalja meg, milyen is az igazi, őrségi vendégszeretet, ismerje meg az . Vendégmarasztaló Porta. Portánkon különálló házban várjuk vendégeinket.


A nagyobbik ház két egymással egybenyitható lakrészből áll.

Az egyik részben 5-főt tudunk kényelmesen elhelyezni, egy ágyas és egy ágyas szoba, valamint tágas konyha és fürdőszoba wc-vel, zuhanyzóval található benne. A másik lakrészben egy ágyas szoba . A frissen sult retes illata hivogatott bennunket Zsuzsa neni hazahoz. Bejelentkeztunk hozza masnapra retes sutesre. A gyerekek amulatara elottunk nyujtotta aszatalnyira a retest. Kihagyhatatlan volt a tokos-makos, a turos es a meggyes turos is.


Bucsuzoul megneztuk a vendeghazat is. Szepen berendezett szobak .

Rengeteg látnivalót kínál a kíváncsi kirándulónak, ugyanakkor csendjével, nyugalmával teljes kikapcsolódást az arra vágyónak. Télen-nyáron várjuk vendégeinket hangulatos, minden igényt kielégítő portánkon , hisz itt az Őrségben nem csak nyaralni lehet, a táj minden évszakban tartogat szépségeket, felfedeznivalót! Ingyenes ajánlatkérés, foglalás. Várható visszaigazolási idő óra . Save upto on Hotels with KAYAK now! Read real reviews, guaranteed best price.


Travel smarter with Agoda. With us you can reserve straight online without reservation costs! Free private parking is available on site. Rooms are equipped with a TV with cable channels. You will find a kettle in the room.


The rooms are fitted with a private bathroom. A vendégház két egymással egybenyitható részből áll. Mindkét részben két szoba található konyharésszel és zuhanyzóval.


Továbbá egy személyes apartman is a vendégek rendelkezésére áll. Possibilities: TV, With bathroom, Cooking facilities, Széchenyi Pihenő Car Apartment, Families are welcome.

Bedrooms Rental in Szalafő, Hungary. Porta porta , szállás, vendéglátás, múltidéz? Check availability or book online.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések