Magasfényű bútorlap

Magasfényű bútorlapok ! Kezdődött az uni (fehér, vanília, bordó) színekkel, de egyre nagyobb teret hódítanak a magasfényű lapok palettáján a fadekorok (zebrano, wenge, makassar stb). Bátran kombinálódik a tükörfényes front felület a matt korpusszal, ahogyan a nagy konyhagyártók is egyre . Elefántcsont bútorlap oldalon magasfényű felülettel U 2HG . Faktúra Duó Faipari Kft. Munkalap, bútorlap , MDF lap, Natúr forgácslap, CK lap, OSB lap, ajtófront forgalmazása, bútorlap szabászat, egyedi kisbútorok gyártása.

Falco tükörfényes bútorlap. Tükürfényes bútorlap akciós árait megtalálja a bútorlapkereső oldalunkon. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


A magasfényű bútorlappal készült tolóajtós szekrény méltán legszebb része a lakásnak. Fautánzatú illetve virágmintás változatban is kínáljuk. Jelentősen feldobja tolóajtós szekrényünket, ha a hagyományos bútorlap tolóajtóba egy magasfényű bútorlap osztást teszünk.


Ahova a magasfényű bútolapot ajánljuk: nappali . Státusz : Megrendelésre.

Szabászati Megrendelőlap. Megrendelőink igényeihez igazodva a nagyobb választék elérése érdekében és a gazdasági szempontokat figyelembe véve, termékeink rendelésre érkeznek és csak egész táblában vásárolhatók. Viszont a piaci szempontokat és vevőink érdekeit szem előtt tartva a . Csak táblában rendelhető! Mennyiség: AGT 6Barna (tábla ár). A Grenagross lapok speciális akril, magasfényű PVC fóliával, illetve mély matt hatású PVC és PET fóliával készült MDF lapok.


A magas fényességének rendkívüli intenzitása, tökéletesen sima felület, mély és színtartó akril fóliák – ezek azok a tulajdonságok, amelyek a Grenagross lapokat a beltéri . A NETTFRONT BRILLIANT, a legújabb generációt képviselő magasfényű akril lap. Június végéig bevezető áron! F2STTessina Krém. Bútorok készítéséhez, gyártásához szükséges minőségi alapanyagok forgalmazása, lapraszerelt bútorok kis és nagykereskedelme. Beltéri ajtók, ablak és ajtóvasalatok, fűrészáru, ragasztó és felületkezelő anyagok árusítása.


Fóliás MDF ajtók egyedi méretekben, fényes és matt fólia színek, rengeteg szín és marásminta. AGT fényes bútorlapok - Lapp-fa kft. ProIDEA termékinformációs katalógusban.


Itt az alapanyag MDF, ami egy simább felületű hordozó, erre kerül a PVC alapú fólia. PVC felületű magasfényű MDF lapok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések