Redőny feltolásgátló

Megakadályozza a redőnylécek feltolását Maximum mm szélességű redőnylécekhez. Fém akasztó rész mérete: cm. A DS282B egy merev feltolásgátló , mely segítségével a redőny sokkal nagyobb biztonságot nyújt, a külső behatolókkal szemben.


Ez a merev szerkezet ugyanis, lefeszíti a redőnypalástot, így azt nem lehet feltolni. Akadályérzékelős motorokhoz feltétlenül ajánljuk. Redőnymotorok, kapcsolók .

Ennek az eszköznek a segítségével nem lehet kívülről feltolni kézzel a redőnypalástot. Egyik végét a legfelső redőnylécre húzzuk, a másikat beakasztjuk a fémtengelyen található lyukba. Egy palásthoz legalább db szükségeltetik. A legfelső lécet köti össze a fémtengellyel. Csak fémtengelyes redőnyök esetében használható.


Alumínium kombi redőnyláb Kombinált. Bizonyára Önben is merült fel kérdés alumíniumredőny-témakörben. Ha a lentiek között megtalálja, - klikkeljen rá, és olvassa el a választ!

Ha nem találja, akkor tegye fel Ön a kérdését az oldal alján erre kialakított üzenőfelületen. Nálunk igazi kérdések a gyakori kérdések, és ezt a menüpontot valóban az érdeklődők . A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. Legjobb árak, ingyenes kiszállás, szakképzett szerelõk, hétvégén is!


Somfy redõnymotorizáció - a redõnymotorizáció fotótárba visszatéréshez kattintson a képre! Somfy feltolásgátló motorizált redõnyökhöz . Feltolásgátló motoros működtetéshez. Az acél tengelyhez rögzíti a redőnyléceket, és megakadályozza a feltolásukat. Leginkább egy erős laprugóhoz hasonlít.


A feltolásgátló a redőny léc és a redőny tengely közti összekötő. Rendeltetésszerű használatkor a laprugó a redőny tengelyre tekerődik a redőny lécekkel. Amikor a redőnyt kintről éri a mozgatási erőhatás, akkor a laprugó ellentétes irányba mozdul, és a redőnyléceket beszorítja a . Magasabb műszaki tartalom mellett nagyobb biztonság. Kiváló minőségű hőszigetelt alumínium redőny lamella. A redőny motorokra év cseredarabos garanciát vállalunk.


A B-REKORD redőnytokunkba rendszert kínálunk a saját fejlesztésű redőny alkatrészeinkkel.

Régebbi bejegyzés Főoldal. Az alkalmazott feltolásgátló a redőny mechanikájában helyezkedik el és automatikusan működik , kívülről nem lehet a lamellákat feltolni. A szabadalmaztatott ClickStop feltolásgátló rendszer, az otthonának védelmet, Önnek nyugalmat biztosít.


Az alumíniumredőnyök motoros hajtása esetén a . A rendszer erős acélfogai meggátolják az illetéktelen behatolót a redőnypalást feltolásában. A ClickStop feltolásgátló rendszer teljesen függetlenül működik a kezelési módok megválasztásától.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések