Faszobrász

Alaptevékenységünk kézi fafaragás, stíl- és stilizált bútorgyártás, egyedi és vadászbútorok készítése, panziók, éttermek, üzlethelyiségek, irodahelyiségek teljes bútorzatának tervezése, kivitelezése. Célunk, hogy az Ön kívánságának, elképzelésének megfelelően jó minőségben, határidőre készítsük el bútorait, . Tóth Ágoston faszobrász , bútorrestaurátor. Antik bútorok, óratokok javítása, restaurálása.


Politúrozás, viaszolás.

A zenélő fotóalbum lehetőséget nyújt különböző termékek, design-áruk bemutatására is. Gáspár Péter faszobrász - Duration: 3:46. Farkas Ádám szobrász műtermében. Kálmán László vagyok, fafaragó, faszobrász. A további oldalakon megismerkedhet alkotói pályámmal, korábbi munkáimmal és a jelenleg forgalmazott termékeimmel.


Amennyiben kérdése vagy egyedi igénye lenne, kérem írjon üzenetet vagy hívjon fel telefonon. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Lueb Popoff mesterien bánik a láncfűrésszel. Ezt bizonyítja az alábbi videó is, amin három mosómedvét és egy rókát farag ki egy elkorhadt fatörzsből. Saly László faszobrász és restaurátor. Pfeil faszobrász vésök, Pfeil faszobrász vésök A svájci Pfeil szobrászvésök, faragókések széles szortimentben a legmagasabb minöséget képviselik.


Az Egri Faszobrász Kft 1-ban magyar tulajdonú cég. Alaptevékenysége egyedi, faragott, rusztikus bútorok készítése, éttermek, szállodák, panziók, irodák, magánlakások berendezésének tervezése, kivitelezése. Bútoraik a kívánt méretben, stílusban készülnek a vevő által igényelt faanyagból és kivitelben.


Teljes szövegű keresés. Fából szobrokat faragó szobrász. Válogatott Faszobrászat linkek, Faszobrászat témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Feladatok és tevékenységek.


A fa könnyen elérhető, puha, meleg tapintású, rugalmas, jól megmunkálható anyag. A faanyag megmunkálása ősidők óta ismert az emberiség előtt. Eleinte a faanyagot tüzelésre, vízen való úsztatás révén közlekedésre és védelmi célokra használta.


Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Még nem szerepel itt a szolgáltatásod? Töltsd föl, reklámozd ingyen ! Hasonló üzletek, szolgáltatások a közelben. Láncfűrésszel dolgozza meg a korhadt rönköket, alkotásai elbűvölőek. Az olaszliszkai gyilkosok megölték a reményét annak, hogy megbékélhet többség és kisebbség. Erről is beszél Tódor János, aki.


Rejtett kategória: magyar-német szótár. Idén is részt vett a baracsi alkotótáborban, hazaérkezése után beszélgettünk vele a munkásságáról. Nyolc fafaragó– faszobrász , négy magyar és négy szlovén egyheti fáradságos munkája eredményeként valósulhat meg a „megálmodott” alkotás.


Nick Ferenc barátomnak és az alkotótársaimnak a gombák, a róka és a gyilkos galóca jutott a munka részeként. Mindannyian kaptunk egy látványrajzot, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések