Nyékládháza térkő

Univerzális, mindennapi használatra szánt térkövek tökéletes összhangot teremtenek a természet és a környezete között. Könnyen kezelhető, környezetbarát térkő család. Kertszépítő kiegészítők. Minden olyan hasznos kertépítő elem, ami kiemel, lezár, elválaszt vagy csak egyszerűen szépít.


Termékgyártás és vevőszolgálat. Kállai Ildikó Mészárosné Hock Erzsébet Novák Lászlóné. Nyékládháza , Debreceni út. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Folyamatos fejlesztések. Fejlesztéseink során folyamatosan bővítjük forma- és színválasztékunkat, és gyártunk . A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő burkolatok négy számítógéppel vezérelt gyárban. Kérjük, hogy jöjjön el mintakertünkbe, és találjuk meg az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot! Térkő , ipari burkolat, támfal, szegély, kerítéselem. Fejlesztéseik során folyamatosan bővítik forma- és színválasztékukat, és gyártanak mosott felületű burkolatokat, valamint magasépítési termékeket is.


Társaságunk célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése. Kovi-kő Térkőgyár - térkövek , járdalapok, szegélykövek a legolcsóbban, folyamatos akciókkal! Csomagolási tájékoztató adatok. Borsod-Abaúj-Zemplén, kínál-kiadó: hirdetés - térkő el. Viacolor burkolatok, járdalapok, támfal elemek.


Duna ,szürke térkő ingyenes országos. Duna Szürke levélformája biztosítja. A termékek alkalmasak betongyártásra, burkolólapok és térkövek ágyazó anyagaként, kert- és parképítéshez, sport- és golfpályák építéséhez. A szállítás közúton lehetséges.


A korrekt kiszolgálást nagy teherbírású hídmérleg és korszerű számítógépes nyilvántartási és számlázási rendszer biztosítja. Burkolókő gyártó jegyzék. Az oldalon a burkolókő ( térkő ) gyártók nem feltétlenül teljes listája található. Tevékenység: szolgáltató. Majosháza, 51-es út Délegyházi útkereszteződés.


Szeretnéd tudni, ki van a. Friss Telephely állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Kulcsszavak: Készbeton gyártó. Beton, Kavics, homok, térkő.


A BETON-VIACOLOR TÉRKŐ Gyártó és Kereskedelmi ZRt. Cég neve, Város, Utca-h, Irsz, Vezető neve, Beosztása, Szgy-felelős neve, Szgy-fel. Belus Csaba, tervezésvezető, Soltész Béláné, ügyvezető. Szemán László, üzemvezető .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések