Izgiland árak

A legfontosabb részletekről olvashatsz itt: iskola- és munkaszüneti napok, árak , nyitva tartás, akciók, stb. Népszerűsége nem véletlen, hiszen a számos egyedi és izgalmas játék, a játszóház számtalan szolgáltatása, hangulata a belépő és rendezvények ára egyedülálló a piacon. Belépőjegy árak : Időtartam. Gyermek (2-éves korig). Kísérő (éves kor felett).


Izgiland játszóház és gyermekmegőrzés fényképe. Közölheted a véleményedet az emberekkel. A játszóház maga jó, az árak is egészen rendben vannak. A büfé kínálatán lehetne javítani, például több egeszségesebb harapnivalóval mind a . A teljesség igénye nélkül többek között óriás légvár csúszda, trambulin, euro-bungy, Xbox konzol sziget, sportpályák, vízi dodgem, szivacslabda ágyú, rodeó bika, elektromos kisautópálya várja a gyerekeket.


Napijegy árak : Időtartam. Az itt található játékok . Elevenpark árak : minden nap órától olcsóbb a belépő! Hétköznap nagyszülők ingyen jöhetnek! Megnevezés, Ár (Ft), Időtartam, Jogosultság, Megjegyzés. ISMERD MEG AZ IZGILAND JÁTSZÓHÁZAT, A GALAGONYÁS SZÜLINAPOK ÚJ HELYSZÍNÉT.


Galagonya bohócot játszóházi szülinapokra elsősorban az IZGILANDben érheted el. Az IZGILAND a törökbálinti AUCHANba található, ennek ellenére rendkívül könnyen megközelíthető, hiszen az M0-ás autópályáról van kijárat . Az árak bruttó árak és Forintban. A hotel Karos Spa nagy figyelmet fordít a családok teljes körű kiszolgálására.


Szakképzett óvónőink egész évben várják a piciket kreatív játékokkal és foglalkozásokkal, ingyenes gyerekfelügyelettel. Hirdetési lehetőségek ÁlláshirdetésRólunk mondták. Klubhangulat profi animátorokkal, izgalmas kalandokkal IZGILAND földjén! Törökbálint Torbágy u 1. Tematikus hetek izgalmas játékokkal: Rodeó bika,.


Minimax adventi készülődés várja a gyerekeket november 19-én, az IzgiLand - ben! Készlet: Kevesebb mint db! Ft, a kísérő belépőjegy 1. Emellett fantasztikus hír.


Nívós elismerések a Hotel Karos Spa-nak. A program ára személyenként és éjszakánként (kétágyas szobában):. Bio-comfort, erkélyes kétágyas szoba 17.


Superior, tetőtéri franciaágyas szoba, kétszemélyes kanapéval 17.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések