Kukorica szőnyeg

Képes megkötni a port, ellenáll a szennyeződéseknek és hihetetlen tartóssággal rendelkezik. Ez a SmartStrand kukoricarost padlószőnyeg ! Kedves Vásárlóink, leendő Vásárlóink! Tengerifű szőnyegek -burkolatok: jelenleg nem elérhető.


Smartstrand - Kukorica alapanygú szőnyegek : 9. A kukorica szőnyeg legmodernebb szálból készült szőnyeg.

Speciális folttaszító tulajdonságának köszönhetően szálai nem szívják magukba a nedvességet, így az könnyen letörölhető a szőnyeg felületéről, s ez által nem hagy foltot. A SzőnyegVilág szőnyegei magas minőségűek, kézi- és gépi szőnyegeket online kínál kedvezményes áron. A Smartstart kukorica rost szőnyegek elképesztő tulajdonságokkal rendelkeznek. Alergiamentes pihepuha felületének köszönhetően piciny gyermekeink egész nap élvezhetik a hancúrozást lakásunkban. Extrém terhelhetősége révén a szálak visszaállnak eredeti magasságukba.


Folttisztító hatása eltelt idővel sem csökken. SmartStrand kukorica alapanyagú szőnyeg képek - Természetes alapanyagú szőnyegek és burkolatok, allergénmentes, környezetbarát, hosszú élettartamú, egyedi ,exkluzív burkolatok a minőség jegyében! Származási hely: United States.


A 1-ban magyar tulajdonban lévő INKU az elmúlt húsz évben a minőségi lakberendezés szinonimájává vált.

A SmartStrand minőség egyedülállóságát főleg annak köszönheti, hogy a szőnyeg szálanyaga részben kukorica , ebből fakad különleges szennytaszító képessége is: a vásárláskor egészen szokatlan módon 7-éves foltosodási garanciát is kapunk. Ráadásul a szennytaszító tulajdonságot nem a szőnyeg szálaira felvitt . Lakberendezőknek számára küldött kérdőíven tette fel az INKU az alábbi kérdést: a szakemberek szerint milyen az ideális padlószőnyeg ? A válaszok alapján a tökéletes szőnyeg kényelmes, pihe-puha, harmonikus színű és elnyűhetetlen, a takarítása persze gyerekjáték, hiszen már eleve nem tapad rajta szennyfolt, nem. Természetes szőnyeg és padlószőnyeg méretre. Padlószőnyegeink természetes és újrahasznosítható anyagokból készülnek. Gyapjú, kókusz, szizál, tengerifű a Naturflortól.


ModernSzőnyegVilág szőnyegei minőségi anyagból készülnek, kézi- és gépi szőnyegeket online kínál kedvezményes áron. A tökéletes szőnyeg kényelmes, pihe-puha, harmonikus színű és elnyűhetetlen, a takarítása persze gyerekjáték, hiszen már eleve nem tapad rajta szennyfolt, nem fakul, és természetesen egészséges is, hiszen természetes alapanyagból készül. Különböző stílusú szőnyegek közül választhat!


Mindezek mellett ráadásul ára is megfizethető. Elnyerte a Nemzetközi Green Label díjat. Több mint 500-féle padlószőnyeget kínálunk, az egyszerűtől a különlegesen át a magas minőségű, és a közületi felhasználásra is alkalmazható típusokig. Akár év rendszergarancia, magas minőségű termékek.


A melegburkolatok közül a padlószőnyeg adja a legpuhább hatást a lábnak. Jó hang és hőszigetelő, különösen a vastag padlószőnyeg. Szinte minden helységbe használható, legyen az háló, nappali vagy gyerekszoba.


Készülhet szintetikus (poliészter, polipropilén) és természetes anyagból (gyapjú, kukorica rost) is.

Lakberendezők számára küldött kérdőíven tette fel az INKU az alábbi kérdést: a szakemberek szerint milyen az ideális padlószőnyeg?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések